Kā lejupielādēt Instagram ruļļus

Izveidots 11 marts, 2024
Lejupielādēt spoles

Instagram Reels ir populāra funkcija, kas ļauj lietotājiem izveidot un kopīgot īsus videoklipus ar saviem sekotājiem. Ar savu plašo radošo rīku un rediģēšanas iespēju klāstu Reels ir kļuvis par iecienītu satura veidotāju un ietekmētāju vidū. Tomēr, ja jūs saskaraties ar spoli, kas jums ļoti patīk un kuru vēlaties saglabāt vēlākai lietošanai? Šajā rakstā es sniegšu jums norādījumus, kā lejupielādēt Instagram Reels savā mobilajā ierīcē, kā arī sniegšu padomus augstas kvalitātes videoklipu lejupielādei. Turklāt es paskaidrošu, kā lejupielādēt spoles galddatorā vai klēpjdatorā, un pat sniegšu detalizētu rokasgrāmatu Facebook ruļļu lejupielādei. Tātad, sāksim!

Kāpēc jums vajadzētu lejupielādēt Instagram ruļļus

Ir vairāki iemesli, kāpēc jūs varētu vēlēties lejupielādēt Instagram ruļļus. Pirmkārt, spoles lejupielāde ļauj to skatīties bezsaistē, kas ir īpaši noderīgi, ja jums ir ierobežota piekļuve internetam vai esat ceļā. Otrkārt, lejupielādējot Reels, varat saglabāt savu iecienītāko saturu un atgriezties pie tā vēlāk. Neatkarīgi no tā, vai tas ir smieklīgs sižets, noderīga apmācība vai iedvesmojoša deju rutīna, iespēja lejupielādēt spoles nodrošina, ka jūs nekad nepalaižat garām savu iecienīto saturu. Visbeidzot, lejupielādējot Reels, jūs varat tos kopīgot citās platformās vai ar draugiem, kuriem, iespējams, nav Instagram konta. Tagad, kad esat izpratis Instagram Reels lejupielādes priekšrocības, iedziļināsimies, kā to izdarīt.

Darbības, lai lejupielādētu Instagram ruļļus savā mobilajā ierīcē

Instagram ruļļu lejupielāde mobilajā ierīcē ir vienkāršs process. Šeit ir sniegts detalizēts ceļvedis, kas jums palīdzēs:

  1. Savā mobilajā ierīcē atveriet lietotni Instagram un atrodiet rullīti, kuru vēlaties lejupielādēt.
  2. Pieskarieties spolei, lai to atvērtu pilnekrāna režīmā.
  3. Ekrāna apakšējā labajā stūrī ir trīs punkti. Pieskarieties punktiem, lai atvērtu opciju izvēlni.
  4. Izvēlnē atlasiet Saglabāt, lai lejupielādētu spoli savā ierīcē.
  5. Kad spole ir saglabāta, varat to atrast savas ierīces galerijā vai kameras rullī.

Veicot šīs vienkāršās darbības, varat viegli lejupielādēt Instagram ruļļus un padarīt tos viegli pieejamus skatīšanai bezsaistē vai kopīgošanai ar citiem.

Kā lejupielādēt Instagram ruļļus, izmantojot trešo pušu lietotnes

Ja meklējat papildu funkcijas vai lielāku kontroli pār lejupielādes procesu, varat apsvērt iespēju izmantot trešās puses lietotnes, lai lejupielādētu Instagram ruļļus. Šīs lietotnes piedāvā dažādas funkcijas un ļauj saglabāt spoles tieši savā ierīcē. Šeit ir dažas populāras trešo pušu lietotnes Instagram Reels lejupielādei:

  • InSaver: InSaver ir lietotājam draudzīga lietotne, kas ļauj lejupielādēt Instagram ruļļus tikai ar dažiem pieskārieniem. Vienkārši nokopējiet tā spoles saiti, kuru vēlaties lejupielādēt, atveriet InSaver un ielīmējiet saiti. Pēc tam lietotne ienesīs spoli un nodrošinās iespējas to saglabāt ierīcē.
  • Reels Downloader: Reels Downloader ir vēl viena uzticama lietotne, kas ļauj bez pūlēm lejupielādēt Instagram Reels. Līdzīgi kā InSaver, jums ir jākopē spoles saite, jāatver Reels Downloader un jāielīmē saite. Lietotne analizēs saiti un sniegs iespēju saglabāt spoli.

Šie ir tikai daži trešo pušu lietotņu piemēri, kas ir pieejami Instagram Reels lejupielādei. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka trešo pušu lietotņu izmantošana rada potenciālus riskus, piemēram, privātuma problēmas vai ļaunprātīgu programmatūru. Tāpēc ieteicams veikt rūpīgu izpēti un izvēlēties cienījamu lietotni no uzticama avota.

Padomi augstas kvalitātes Instagram ruļļu lejupielādei

Lejupielādējot Instagram Reels, vēlaties nodrošināt, lai videoklips saglabātu savu kvalitāti un skaidrību. Lai palīdzētu lejupielādēt augstas kvalitātes ruļļus, šeit ir daži noderīgi padomi:

  • Lejupielādējiet no stabila interneta savienojuma: lai izvairītos no pārtraukumiem vai video kvalitātes zuduma, pirms Reels lejupielādes pārliecinieties, vai jums ir stabils interneta savienojums.
  • Izvēlieties pareizo formātu: dažas trešo pušu lietotnes ļauj izvēlēties formātu, kādā vēlaties lejupielādēt rullīti. Izvēlieties formātu, kas atbalsta augstu video kvalitāti, piemēram, MP4 vai AVI.
  • Izvēlieties augstāko pieejamo izšķirtspēju: lejupielādējot spoles, izvēlieties augstāko pieejamo izšķirtspēju, lai nodrošinātu vislabāko vizuālo pieredzi. Augstākas izšķirtspējas var aizņemt vairāk vietas krātuvē, tāpēc pirms izšķirtspējas izvēles ņemiet vērā ierīces ietilpību.

Ievērojot šos padomus, varat uzlabot savu lejupielādes pieredzi un baudīt augstas kvalitātes Instagram ruļļus, kad vien vēlaties.

Instagram ruļļu lejupielāde galddatorā vai klēpjdatorā

Ja vēlaties pārlūkot Instagram savā galddatorā vai klēpjdatorā un vēlaties no turienes lejupielādēt spoles, varat izmantot dažus risinājumus. Lūk, kā varat lejupielādēt Instagram ruļļus galddatorā vai klēpjdatorā:

  • Elementa pārbaudes metode: ar peles labo pogu noklikšķiniet uz ruļļa videoklipa un atlasiet “Pārbaudīt” vai “Pārbaudīt elementu”. Tiks atvērts izstrādātāja rīku panelis. Kodā atrodiet video saiti un nokopējiet to. Ielīmējiet saiti jaunā cilnē, un tiks atskaņots spoles videoklips. Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz videoklipa un izvēlieties "Saglabāt video kā", lai to lejupielādētu.
  • Ekrāna ierakstīšana: vēl viena iespēja ir izmantot ekrāna ierakstīšanas programmatūru vai pārlūkprogrammas paplašinājumus, lai uzņemtu Reel video, kamēr tas tiek atskaņots jūsu galddatorā vai klēpjdatorā. Kad video ir ierakstīts, varat to saglabāt vēlamajā vietā.

Lai gan šīs metodes var prasīt nedaudz vairāk tehnisko zināšanu vai papildu programmatūras, tās nodrošina veidu, kā lejupielādēt Instagram Reels galddatoros vai klēpjdatoros.

Lejupielādēt Reels 2

Facebook ruļļu lejupielāde — soli pa solim

Facebook Reels, kas pazīstams arī kā "Facebook Shorts", ir funkcija, kas lietotājiem ļauj izveidot un kopīgot īsus videoklipus Facebook platformā. Ja vēlaties lejupielādēt Facebook ruļļus, rīkojieties šādi:

  1. Atveriet Facebook lietotni savā mobilajā ierīcē un dodieties uz rullīti, kuru vēlaties lejupielādēt.
  2. Pieskarieties spolei, lai to atvērtu pilnekrāna režīmā.
  3. Meklējiet trīs punktus ekrāna apakšējā labajā stūrī un pieskarieties tiem, lai atklātu opcijas.
  4. No opcijām atlasiet "Saglabāt", lai lejupielādētu Facebook Reel savā ierīcē.
  5. Kad spole ir saglabāta, varat to atrast savas ierīces galerijā vai kameras rullī.

Facebook Reels lejupielāde notiek līdzīgi kā Instagram Reels, tādējādi atvieglojot iecienītāko videoklipu saglabāšanu un baudīšanu Facebook platformā.

Bieži sastopamo problēmu novēršana, lejupielādējot Instagram ruļļus

Lai gan Instagram ruļļu lejupielāde parasti ir gluds process, dažkārt var rasties problēmas. Šeit ir dažas izplatītas problēmas un to risinājumi:

1. Nevar lejupielādēt rullīti: ja nevarat lejupielādēt konkrētu rullīti, tas var būt lietotāja konfidencialitātes iestatījumu dēļ. Daži lietotāji izvēlas ierobežot savu ruļļu lejupielādi, lai saglabātu kontroli pār to saturu.

2. Slikta video kvalitāte: ja lejupielādētajam rullītim ir slikta video kvalitāte, tas var būt vāja interneta savienojuma vai oriģinālā video kvalitātes dēļ. Mēģiniet vēlreiz lejupielādēt Reel, izmantojot spēcīgāku interneta savienojumu, vai meklējiet augstākas kvalitātes versiju.

3. Lietotņu saderība: pārliecinieties, vai izmantojat jaunāko Instagram lietotnes versiju vai trešās puses lietotni, ko izmantojat Instagram ruļļu lejupielādei. Novecojušas lietotnes var radīt saderības problēmas un kavēt lejupielādes procesu.

Ja joprojām rodas grūtības, lejupielādējot Instagram ruļļus, apsveriet iespēju sazināties ar Instagram atbalsta komandu vai lietotnes izstrādātāju, lai saņemtu papildu palīdzību.

Juridiskie apsvērumi, lejupielādējot Instagram ruļļus

Ir svarīgi ņemt vērā juridiskos apsvērumus, kad runa ir par Instagram ruļļu lejupielādi. Lai gan spoļu lejupielāde personiskai lietošanai parasti ir pieņemama, ir ļoti svarīgi ievērot sākotnējo veidotāju intelektuālā īpašuma tiesības. Neizmantojiet lejupielādētos ruļļus komerciālos nolūkos vai nepieprasiet tos kā savus. Vienmēr atzīmējiet sākotnējo veidotāju, ja nolemjat kopīgot lejupielādēto rullīti citās platformās. Atcerieties, ka autortiesību likumu ievērošana un atzinība ir būtiska, lai atbalstītu Instagram radošo kopienu.

Secinājums un noslēguma domas

Instagram ruļļu lejupielāde var būt ērts veids, kā saglabāt un baudīt savu iecienītāko saturu bezsaistē. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties lejupielādēt spoles savā mobilajā ierīcē, izmantojot lietotni Instagram, vai izpētāt trešo pušu lietotnes, lai iegūtu papildu funkcijas, process ir vienkāršs un pieejams. Neaizmirstiet par prioritāti noteikt augstas kvalitātes lejupielādes un ievērojiet juridiskos apsvērumus, lai nodrošinātu pozitīvu un ētisku pieredzi. Veicot šajā rakstā aprakstītās darbības un padomus, varat droši lejupielādēt Instagram Reels un palielināt satura patēriņu platformā.


Lai lejupielādētu Instagram ruļļus tieši bez trešo pušu lietotnēm vai ekrāna ierakstīšanas:

  • Atveriet lietotni Instagram un dodieties uz cilni Ruļļi.
  • Atrodiet rullīti, kuru vēlaties lejupielādēt, un atskaņojiet to pilnekrāna režīmā.
  • Pieskarieties trim punktiem ekrāna apakšējā labajā stūrī un izvēlieties "Saglabāt kameras rullī", lai saglabātu videoklipu savā galerijā.

Jā, jūs varat lejupielādēt Instagram Reels no citu lietotāju profiliem, izmantojot šādu metodi:

  • Atveriet Instagram rullīti, kuru vēlaties saglabāt, un pieskarieties ikonai "Sūtīt".
  • Noklikšķiniet uz "Pievienot rullīti savam stāstam".
  • Savelciet un pietuviniet priekšskatījumu, lai saglabātu videoklipu pilnekrāna režīmā.
  • Pēc tam nospiediet trīs punktus augšējā labajā stūrī un atlasiet "Saglabāt", lai saglabātu rullīti savā kameras sarakstā.

Lai lejupielādētu Instagram Reels datorā vai no kāda cita publiskā konta:

  • Izmantojiet trešo pušu rīkus, piemēram, 4K Stogram, lai dublētu visus savus ruļļus vienlaikus un lejupielādētu Instagram ruļļus no publiska konta.
  • Palaidiet 4K Stogram, lietojumprogrammā piesakieties savā Instagram kontā, ievadiet tā Instagram konta nosaukumu, no kura vēlaties lejupielādēt spoles, un atlasiet atbilstošās opcijas Reels lejupielādei.
  • Noklikšķiniet uz pogas "Lejupielādēt" un izbaudiet lejupielādētos ruļļus.