Kā nosūtīt ruļļus sev vietnē Instagram. (Atjaunināt!)

Izveidots 16 marts, 2024
Nosūtiet spoles sev

Kā dedzīgs Instagram lietotājs es vienmēr meklēju jaunas funkcijas un veidus, kā uzlabot savu pieredzi platformā. Nesen es atklāju gudru triku, kas ļauj man nosūtīt ruļļus sev Instagram. Šī funkcija man ir mainījusi spēli, jo tā ļauj viegli saglabāt un kopīgot savus iecienītākos ruļļus. Šajā rakstā es pastāstīšu par to, kāpēc vēlaties sūtīt ruļļus sev, kā to izdarīt soli pa solim, par šīs funkcijas priekšrocībām, radošiem veidiem, kā izmantot nosūtīto ruļļu, bieži sastopamo problēmu novēršanu un citiem veidiem, kā saglabājiet un kopīgojiet ruļļus vietnē Instagram.

Kāpēc jūs vēlaties sūtīt ruļļus sev?

Jums varētu rasties jautājums, kāpēc es vēlos sūtīt sev ruļļus Instagram? Ir vairāki iemesli, kāpēc šī funkcija var būt neticami noderīga. Pirmkārt, nosūtot ruļļus sev, varat tos viegli saglabāt vēlākai apskatei. Instagram algoritms nepārtraukti mainās, un šodien redzamie ruļļi rīt var tikt aprakti jūsu plūsmā. Nosūtot ruļļus sev, jūs nodrošināsiet, ka jums ir viegli piekļūt tiem, kad vien vēlaties.

Otrkārt, nosūtot ruļļus sev, varat izveidot sava iecienītākā satura kolekciju. Neatkarīgi no tā, vai tie ir smieklīgi videoklipi, iedvesmojoši citāti vai noderīgas pamācības, varat izveidot personalizētu rullīšu bibliotēku, kuru varat apmeklēt ikreiz, kad nepieciešams paņemt līdzi vai gūt iedvesmu. Tas var būt īpaši noderīgi satura veidotājiem, kuri vēlas mācīties un mācīties no citu veidotāju metodēm.

Kā nosūtīt ruļļus sev vietnē Instagram

Tagad, kad esam sapratuši priekšrocības, ko sniedz ruļļu sūtīšana sev, iedziļināsimies soli pa solim sniegtajā rokasgrāmatā, kā to izdarīt. Process ir salīdzinoši vienkāršs, un to var veikt tikai ar dažiem pieskārieniem. Lūk, kā to izdarīt:

  1. Savā mobilajā ierīcē atveriet lietotni Instagram un pārejiet uz rullīti, kuru vēlaties nosūtīt sev.
  2. Pieskarieties trīs punktu (…) ikonai, kas atrodas ruļļa apakšējā labajā stūrī.
  3. Parādītajās opcijās pieskarieties pogai "Sūtīt".
  4. Meklēšanas joslā ierakstiet savu lietotājvārdu un atlasiet to no ieteikumiem.
  5. Pieskarieties pogai "Sūtīt" un voila! Rullītis tiks nosūtīts uz jūsu tiešajiem ziņojumiem.

Vai varat nosūtīt ruļļus sev Instagram?

Pilnīgi noteikti! Instagram ļauj jums nosūtīt ruļļus sev tāpat kā jūs tos nosūtītu jebkuram citam platformas lietotājam. Šī funkcija nav ierobežota arī ar jūsu saturu. Varat nosūtīt citu lietotāju izveidotos ruļļus, ja vien viņu konti ir publiski. Tas paver iespēju pasauli saglabāt un kopīgot saturu, kas jūs interesē.

Priekšrocības, nosūtot ruļļus sev

Ruļļu nosūtīšana sev pakalpojumā Instagram piedāvā vairākas priekšrocības. Pirmkārt, tas ļauj jums izveidot personisku iecienītākā satura kolekciju. Neatkarīgi no tā, vai tie ir smieklīgi videoklipi, informatīvas pamācības vai satriecoši vizuālie materiāli, varat izveidot bibliotēku, kas atspoguļo jūsu intereses un vēlmes.

Otrkārt, rullīšu nosūtīšana sev nodrošina ērtu piekļuvi saturam, kas jums patīk, pat ja tas tiek aprakts jūsu plūsmā vai pazūd no izpētes lapas. Tas ir īpaši noderīgi satura veidotājiem, kuri vēlas mācīties un mācīties no citu veidotāju metodēm. Saglabājot ruļļus sev, varat tos atsaukt, kad vien nepieciešama iedvesma vai vēlaties analizēt konkrētus satura aspektus.

Visbeidzot, nosūtot ruļļus sev, varat tos viegli kopīgot ar citiem. Iespējams, esat nejauši uzdūris rullīti, kas, jūsuprāt, jūsu draugam patiks, vai arī vēlaties prezentācijā vai emuāra ziņā parādīt savu iecienītāko saturu. Ja rullīši tiek nosūtīti uz jūsu tiešajiem ziņojumiem, varat tos viegli pārsūtīt citiem vai lejupielādēt lietošanai bezsaistē.

Radoši veidi, kā izmantot nosūtītos ruļļus

Tagad, kad zināt, kā sūtīt ruļļus sev un tā piedāvātās priekšrocības, izpētīsim dažus radošus veidus, kā izmantot šo funkciju:

  1. Izveidojiet personisku noskaņojuma dēli: ja esat mākslinieks vai dizainers, varat izmantot nosūtītos ruļļus, lai izveidotu noskaņu dēli savam nākamajam projektam. Saglabājiet ruļļus, kas jūs iedvesmo neatkarīgi no tā, vai tās ir krāsu paletes, raksti vai mākslas tehnikas.
  2. Kopīgojiet saturu ar savu komandu: ja strādājat pie sadarbības projekta, rullīšu nosūtīšana sev var būt lielisks veids, kā kopīgot saturu ar savu komandu. Varat viegli pārsūtīt ruļļus saviem kolēģiem, nodrošinot, ka visi atrodas vienā lapā.
  3. Plānojiet savu satura stratēģiju: kā satura veidotājam ir svarīgi būt informētam par jaunākajām tendencēm un paņēmieniem. Nosūtot ruļļus sev, varat izveidot iedvesmas bibliotēku, kas var palīdzēt plānot savu satura stratēģiju un būt priekšā līknei.
  4. Izveidojiet atlasītu plūsmu: ja vēlaties izveidot vienotu un vizuāli pievilcīgu Instagram plūsmu, rullīšu nosūtīšana sev var būt lielisks veids, kā atlasīt saturu, kas atbilst jūsu estētikai. Varat izpētīt ruļļus un analizēt, kas padara tos vizuāli pievilcīgus, un pēc tam piemērot šos principus savam saturam.
Nosūtiet ruļļus sev 2

Bieži sastopamu problēmu novēršana, sūtot ruļļus sev

Lai gan ruļļu nosūtīšana sev pakalpojumā Instagram parasti ir gluds process, var rasties dažas izplatītas problēmas, ar kurām jūs varētu saskarties. Šeit ir daži problēmu novēršanas padomi, kas palīdzēs jums tos pārvarēt.

  1. Lēns interneta savienojums: ja interneta savienojums ir lēns, rullīša nosūtīšana var aizņemt ilgāku laiku. Pārliecinieties, vai ir izveidots savienojums ar stabilu Wi-Fi tīklu, vai mēģiniet nosūtīt rullīti, kad savienojums ir labāks.
  2. Lietotņu atjauninājumi: Instagram bieži izlaiž atjauninājumus, lai uzlabotu lietotnes veiktspēju un novērstu kļūdas. Ja rodas problēmas ar ruļļu nosūtīšanu sev, pārliecinieties, vai ierīcē ir instalēta jaunākā lietotnes versija.
  3. Konta iestatījumi: pārliecinieties, vai jūsu konta iestatījumi ļauj saņemt tiešus ziņojumus no jums. Dodieties uz sava konta iestatījumiem un pārbaudiet konfidencialitātes opcijas, lai pārliecinātos, ka varat nosūtīt un saņemt ziņojumus no sava konta.

Citi veidi, kā saglabāt un kopīgot ruļļus vietnē Instagram

Lai gan rullīšu nosūtīšana sev ir ērts veids, kā saglabāt un kopīgot saturu, ir arī citas metodes, kuras varat izpētīt. Šeit ir dažas alternatīvas:

  1. Saglabāt savās kolekcijās: Instagram ļauj saglabāt rullīšus savās kolekcijās, kas būtībā ir mapes, kurās varat klasificēt un sakārtot saglabāto saturu. Vienkārši pieskarieties grāmatzīmes ikonai zem ruļļa un izvēlieties kolekciju, kurā vēlaties to saglabāt.
  2. Kopīgojiet savā stāstā: ja vēlaties koplietot rullīti ar saviem sekotājiem, varat to izdarīt, publicējot to savā Instagram stāstā. Pieskarieties papīra lidmašīnas ikonai zem ruļļa un atlasiet opciju “Pievienot ziņu savam stāstam”.
  3. Lejupielādēt rullīti: ja vēlaties, lai jūsu ierīcē būtu lokāla ruļļa kopija, varat to lejupielādēt. Ir dažādas trešo pušu lietotnes un vietnes, kas ļauj lejupielādēt Instagram videoklipus. Tomēr esiet piesardzīgs, izmantojot trešo pušu lietotnes, un pārliecinieties, ka tās ir cienījamas un drošas.

Secinājums

Ruļļu sūtīšana sev pakalpojumā Instagram ir jaudīga funkcija, kas ļauj ērti saglabāt un kopīgot savu iecienītāko saturu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izveidot iedvesmas bibliotēku, kopīgot saturu ar savu komandu vai plānot savu satura stratēģiju, šī funkcija jums palīdzēs. Izmantojot šajā rakstā sniegtos soli pa solim sniegtos norādījumus un problēmu novēršanas padomus, jūs ātri vien nosūtīsit ruļļus sev kā profesionālis. Tāpēc turpiniet, izmēģiniet to un atraisiet visu Instagram spoles funkcijas potenciālu. Laimīgu dalīšanos!

Jā, varat nosūtīt rullīti sev pakalpojumā Instagram, veicot šādas darbības:

  1. Atveriet lietotni Instagram un dodieties uz savu profilu.
  2. Atrodiet rullīti, kuru vēlaties nosūtīt sev.
  3. Pieskarieties spolei, lai to atvērtu.
  4. Zem ruļļa pieskarieties papīra lidmašīnas ikonai (kopīgošanas poga).
  5. Sadaļā "Sūtīt" atlasiet "Kopīgot savā stāstā".
  6. Pieskarieties "Sūtīt", un rullītis tiks nosūtīts uz jūsu stāstu.
  7. Kad tas ir jūsu stāstā, varat to skatīt vēlāk jebkurā laikā.

Sākot ar jaunāko atjauninājumu, Instagram nav tiešas funkcijas, lai saglabātu ruļļus jūsu tālruņa kameras sarakstā. Tomēr savā ierīcē varat izmantot trešo pušu lietotnes vai ekrāna ierakstīšanas funkcijas, lai uzņemtu rullīti un saglabātu to tālrunī.

Pašlaik Instagram nav funkcijas, kas ļautu nosūtīt rullīti kādam citam un sev vienlaikus. Ja vēlaties saglabāt rullīti sev, varat to nosūtīt uz savu stāstu un pēc tam kopīgot to ar citiem no sava stāsta.