Kā pievienot mūziku Instagram stāstam

Izveidots 4 marts, 2024
Instagram stāstu mūzika

Mūsdienu digitālajā laikmetā sociālo mediju platformas ir kļuvušas par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Jo īpaši Instagram ir ieguvis milzīgu popularitāti ar savām vizuālajām stāstu iespējām. Viena no saistošākajām Instagram funkcijām ir iespēja saviem stāstiem pievienot mūziku. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties iestatīt noskaņojumu, izpausties vai vienkārši izklaidēt savus sekotājus, mūzikas pievienošana var pacelt jūsu Instagram stāstus jaunā līmenī. Šajā rakstā es jums pastāstīšu, kā pievienot mūziku savam Instagram stāstam, izmantojot iebūvēto mūzikas funkciju, kā arī to, kā pievienot savu mūziku, izmantojot trešās puses lietotnes.

Kāpēc pievienot mūziku savam Instagram stāstam?


Mūzika spēcīgi ietekmē mūsu emocijas un var uzlabot jūsu Instagram stāsta kopējo pieredzi. Tas var pārvērst ikdienišķu mirkli neaizmirstamā un izveidot saikni ar auditoriju. Pievienojot savam Instagram stāstam mūziku, varat iestatīt toni, izraisīt noteiktas sajūtas un padarīt saturu saistošāku un izklaidējošāku. Neatkarīgi no tā, vai dalāties ceļojumu pieredzē, demonstrējat jaunu produktu vai vienkārši tverat ikdienas mirkli, mūzika jūsu stāstam var pievienot papildu radošuma un autentiskuma pieskārienu.

Kā pievienot mūziku Instagram stāstam, izmantojot iebūvēto mūzikas funkciju

Instagram ir padarījis neticami vienkāršu mūzikas pievienošanu saviem stāstiem, izmantojot iebūvēto mūzikas funkciju. Lūk, kā to izdarīt:

  1. Savā mobilajā ierīcē atveriet lietotni Instagram un velciet pa labi, lai piekļūtu kamerai.
  2. Uzņemiet fotoattēlu vai videoklipu savam stāstam vai atlasiet kādu no kameras ruļļa.
  3. Pieskarieties uzlīmes ikonai ekrāna augšdaļā.
  4. No pieejamajām opcijām atlasiet uzlīmi "Mūzika".
  5. Meklējiet dziesmu vai pārlūkojiet dažādas kategorijas un atskaņošanas sarakstus.
  6. Kad esat atradis vajadzīgo dziesmu, varat to priekšskatīt, pieskaroties tai.
  7. Pielāgojiet dziesmas garumu, velkot slīdni pa kreisi vai pa labi.
  8. Pielāgojiet mūzikas uzlīmes izskatu, pieskaroties tai un atlasot dažādus stilus.
  9. Pārvietojiet mūzikas uzlīmi un mainiet tās izmērus uz vēlamo vietu savā stāstā.
  10. Pieskarieties "Gatavs", lai pievienotu mūziku savam Instagram stāstam.

Izmantojot iebūvēto mūzikas funkciju, varat viegli atrast populāras dziesmas, izpētīt dažādus žanrus un pievienot savam Instagram stāstam personalizācijas pieskārienu.

Savas mūzikas pievienošana Instagram stāstam, izmantojot trešo pušu lietotnes

Ja vēlaties savam Instagram stāstam pievienot savu mūziku, varat izmantot trešo pušu lietotnes, kas nodrošina šo funkcionalitāti. Šeit ir dažas populāras lietotnes, kas ļauj savam Instagram stāstam pievienot savu mūziku:

  1. Spotify: Spotify bibliotēkā ir vairāk nekā miljoniem dziesmu, un tā ir lieliska izvēle, lai savam Instagram stāstam pievienotu savu mūziku. Vienkārši izveidojiet atskaņošanas sarakstu ar dziesmām, kuras vēlaties izmantot, un saglabājiet to Spotify. Pēc tam atveriet lietotni Instagram, velciet pa labi, lai piekļūtu kamerai, un veiciet iepriekš minētās darbības, lai pievienotu mūzikas uzlīmi. Pieskarieties opcijai "Vairāk" un atlasiet Spotify, lai izvēlētos saglabāto atskaņošanas sarakstu.
  2. SoundCloud: SoundCloud ir vēl viena populāra platforma mūzikas atklāšanai un kopīgošanai. Tas ļauj augšupielādēt savus ierakstus vai izpētīt plašo lietotāju radītā satura kolekciju. Lai savam Instagram stāstam pievienotu savu mūziku no SoundCloud, atveriet lietotni SoundCloud, atlasiet ierakstu, kuru vēlaties kopīgot, pieskarieties kopīgošanas ikonai un izvēlieties opciju "Instagram Stories".
  3. InShot: InShot ir daudzpusīga video rediģēšanas lietotne, kas piedāvā virkni funkciju, tostarp iespēju pievienot mūziku saviem videoklipiem. Varat importēt savu mūziku no ierīces bibliotēkas vai izvēlēties no lietotnes kolekcijas. Kad esat rediģējis videoklipu pakalpojumā InShot, varat to saglabāt kameras rullī un pēc tam augšupielādēt savā Instagram stāstā.

Šie ir tikai daži piemēri no daudzajām pieejamajām trešo pušu lietotnēm, kas ļauj savam Instagram stāstam pievienot savu mūziku. Izpētiet dažādas iespējas un atrodiet to, kas atbilst jūsu vajadzībām un vēlmēm.

Darbības, lai Instagram stāstam pievienotu savu mūziku


Tagad, kad esat iepazinies ar iebūvēto mūzikas funkciju un trešo pušu lietotnēm, veiksim darbības, lai savam Instagram stāstam pievienotu savu mūziku:

  1. Izvēlieties mūziku, ko vēlaties pievienot savam Instagram stāstam, un pārliecinieties, vai tā ir saglabāta jūsu ierīcē vai lietotnē, kuru izmantojat.
  2. Savā mobilajā ierīcē atveriet lietotni Instagram un velciet pa labi, lai piekļūtu kamerai.
  3. Uzņemiet fotoattēlu vai videoklipu savam stāstam vai atlasiet kādu no kameras ruļļa.
  4. Pieskarieties uzlīmes ikonai ekrāna augšdaļā.
  5. No pieejamajām opcijām atlasiet uzlīmi "Mūzika".
  6. Tā vietā, lai izmantotu iebūvēto mūzikas funkciju, pieskarieties opcijai "Mana mūzika" vai "Pielāgots".
  7. Izvēlieties avotu, no kura vēlaties pievienot savu mūziku (piemēram, Spotify, SoundCloud, InShot).
  8. Atlasiet konkrēto dziesmu vai atskaņošanas sarakstu, kuru vēlaties pievienot savam Instagram stāstam.
  9. Pielāgojiet mūzikas uzlīmes izskatu, pieskaroties tai un atlasot dažādus stilus.
  10. Pārvietojiet mūzikas uzlīmi un mainiet tās izmērus uz vēlamo vietu savā stāstā.
  11. Pieskarieties “Gatavs”, lai savam Instagram stāstam pievienotu savu mūziku.
  12. Veicot šīs darbības, varat pievienot savu mūziku un parādīt savu personīgo gaumi un stilu savos Instagram stāstos.

Problēmu novēršanas padomi mūzikas pievienošanai Instagram stāstam


Dažreiz, pievienojot mūziku savam Instagram stāstam, var rasties problēmas vai grūtības. Tālāk ir sniegti daži problēmu novēršanas padomi, kas palīdzēs pārvarēt izplatītākās problēmas.

  • Atjauniniet savu lietotni: pārliecinieties, vai ierīcē ir instalēta jaunākā Instagram lietotnes versija. Atjauninājumos bieži ir iekļauti kļūdu labojumi un uzlabojumi, kas var atrisināt visas problēmas, kas saistītas ar mūzikas pievienošanu stāstiem.
  • Pārbaudiet savu interneta savienojumu: stabils interneta savienojums ir būtisks, lai piekļūtu mūzikas bibliotēkai un pievienotu mūziku savam Instagram stāstam. Pārliecinieties, vai ir izveidots savienojums ar uzticamu Wi-Fi tīklu vai ir spēcīgs mobilo datu savienojums.
  • Notīrīt kešatmiņu un datus: ja rodas pastāvīgas problēmas ar mūzikas pievienošanu, var palīdzēt Instagram lietotnes kešatmiņas un datu notīrīšana. Atveriet ierīces iestatījumus, atrodiet lietotni Instagram un notīriet kešatmiņu un datus. Ņemiet vērā, ka tādējādi jūs tiksiet izrakstīts no lietotnes, tāpēc noteikti atcerieties savus pieteikšanās akreditācijas datus.
  • Restartējiet ierīci: dažreiz vienkārša restartēšana var novērst īslaicīgas kļūmes un atjaunot lietotnes funkcionalitāti. Izslēdziet ierīci, pagaidiet dažas sekundes un pēc tam atkal ieslēdziet to.
  • Sazinieties ar Instagram atbalsta dienestu: ja neviens no iepriekš minētajiem problēmu novēršanas padomiem nedarbojas, varat sazināties ar Instagram atbalsta dienestu, lai saņemtu papildu palīdzību. Viņi, iespējams, varēs sniegt konkrētus risinājumus vai ieskatu jūsu problēmai.

Ievērojot šos problēmu novēršanas padomus, varat nodrošināt vienmērīgu un bezrūpīgu pieredzi, pievienojot mūziku savam Instagram stāstam.

Instagram stāstu mūzika 2

Radoši veidi, kā izmantot mūziku savā Instagram stāstā


Tagad, kad zināt, kā pievienot mūziku savam Instagram stāstam, izpētīsim dažus radošus veidus, kā maksimāli izmantot šo funkciju un uzlabot savu stāstījumu:

  1. Ceļojumu piedzīvojumu skaņu celiņš: ja dalāties ceļojumu pieredzē, mūzikas pievienošana var nogādāt auditoriju līdz galamērķim un pastiprināt jūsu fotoattēlos un videoklipos tvertās emocijas. Izvēlieties dziesmas, kas atspoguļo apmeklētās vietas noskaņu un atmosfēru.
  2. Izceliet produkta funkcijas: ja demonstrējat produktu vai pakalpojumu, mūzika var palīdzēt radīt aizraujošu un saistošu stāstu. Izmantojiet optimistiskas un enerģiskas dziesmas, lai izceltu produkta īpašības un priekšrocības, vai izvēlieties dziesmu, kas atbilst zīmola identitātei.
  3. Emocionāls stāsts: mūzika spēj izraisīt emocijas un radīt dziļāku saikni ar auditoriju. Izmantojiet to, lai uzlabotu savu stāstu emocionālo ietekmi neatkarīgi no tā, vai dalāties ar personisku anekdoti, sirsnīgu vēstījumu vai motivējošu stāstu.
  4. Aizkulišu mirkļi: mūzika aizkulišu saturam var pievienot jautru un rotaļīgu elementu. Izvēlieties aizraujošas melodijas vai optimistiskas dziesmas, lai papildinātu savus aizkulišu videoklipus, sniedzot auditorijai ieskatu jūsu radošajā procesā vai ikdienas rutīnā.
  5. Interaktīva pieredze: eksperimentējiet ar interaktīviem elementiem savā Instagram stāstā, izmantojot mūziku. Piemēram, varat lūgt auditorijai uzminēt fonā atskaņoto dziesmu vai izveidot aptauju, aicinot izvēlēties savu iecienītāko dziesmu.

Radoši iekļaujot mūziku savos Instagram stāstos, jūs varat piesaistīt auditoriju, padarīt savu saturu neaizmirstamāku un izcelties no pūļa.

Juridiskie apsvērumi, pievienojot mūziku Instagram stāstam


Lai gan mūzikas pievienošana savam Instagram stāstam var būt lielisks veids, kā uzlabot saturu, ir svarīgi apzināties juridiskos apsvērumus un iespējamās autortiesību problēmas. Šeit ir daži galvenie punkti, kas jāpatur prātā:

Autortiesību pārkāpums: ar autortiesībām aizsargātas mūzikas izmantošana bez atļaujas var izraisīt autortiesību pārkāpumu. Pirms viņu mūzikas izmantošanas savos Instagram stāstos ir svarīgi ievērot mākslinieku un satura veidotāju tiesības, iegūstot nepieciešamās licences vai atļaujas.

Mūzika bez autoratlīdzības: lai izvairītos no autortiesību problēmām, varat izmantot mūziku bez autoratlīdzības — tā ir mūzika, kas ir licencēta konkrētiem lietojumiem bez individuālas atļaujas. Ir vairākas platformas, kas piedāvā plašu bezatlīdzības mūzikas klāstu, piemēram, Soundstripe, Epidemic Sound un Artlist.

Licences līgumi: ja vēlaties savos Instagram stāstos izmantot populāras dziesmas, iespējams, jums būs jānoslēdz licences līgumi ar attiecīgajiem tiesību īpašniekiem. Tas var ietvert sazināšanos ar izpildītāju vai viņa ierakstu kompāniju, lai vienotos par mūzikas izmantošanas noteikumiem un nosacījumiem.

Attiecinājums: izmantojot mūziku, kurai nepieciešams attiecinājums, savā Instagram stāstā noteikti atzīmējiet izpildītāju vai avotu. To var izdarīt, minot mākslinieka vārdu, iekļaujot saiti uz viņa vietni vai sociālo mediju profilu, vai izmantojot atbilstošos tagus un atsauces.

Ir ļoti svarīgi izglītot sevi par mūzikas izmantošanas likumībām savos Instagram stāstos un nodrošināt atbilstību attiecīgajiem autortiesību likumiem un noteikumiem. Šo apsvērumu ignorēšana var izraisīt juridiskas sekas un kaitēt jūsu klātbūtnei tiešsaistē.

Alternatīvas mūzikas pievienošanai Instagram stāstam


Ja mūzikas pievienošana savam Instagram stāstam nav iespējama vai nav piemērota jūsu saturam, ir alternatīvi veidi, kā uzlabot stāstījumu un piesaistīt auditoriju. Šeit ir dažas idejas:

Skaņas efekti: mūzikas vietā varat iekļaut skaņas efektus, lai savam Instagram stāstam pievienotu dziļumu un atmosfēru. Neatkarīgi no tā, vai tā ir viļņu trieciena skaņa, putnu čivināšana vai durvju atvēršana, skaņu efekti var radīt jūsu auditorijai aizraujošāku pieredzi.

Balss pārraide: apsveriet iespēju izmantot savu balsi vai diktora balsi, lai savam Instagram stāstam nodrošinātu kontekstu un stāstījumu. Tas var būt īpaši efektīvs pamācībām, aizkulišu videoklipiem vai stāstu saturam.

Paraksti un teksts: izmantojiet parakstus un teksta pārklājumus, lai nodotu savu vēstījumu un piesaistītu auditoriju. Varat eksperimentēt ar dažādiem fontiem, krāsām un animācijām, lai padarītu savu tekstu vizuāli pievilcīgu un uzmanību piesaistošu.

Vizuālie efekti: izpētiet dažādos Instagram pieejamos vizuālos efektus un filtrus, lai uzlabotu savu stāstu vizuālo pievilcību. No bumerangiem līdz superzoom — ir dažādas iespējas, lai savam saturam pievienotu radošuma un unikalitātes pieskārienu.

Atcerieties, ka galvenais ir eksperimentēt un atrast alternatīvus veidus, kā padarīt savus Instagram stāstus saistošus un neaizmirstamus, pat ja mūzika nav galvenā uzmanība.

Secinājums


Mūzikas pievienošana savam Instagram stāstam var uzlabot jūsu stāstījumu un piesaistīt auditoriju unikālā veidā. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties izmantot iebūvēto mūzikas funkciju vai pievienot savu mūziku, izmantojot trešās puses lietotnes, iespējas ir bezgalīgas. Atcerieties, ka, izmantojot mūziku, ņemiet vērā juridiskos aspektus un autortiesību problēmas un izpētiet alternatīvas metodes, kā uzlabot savus Instagram stāstus, ja mūzika nav piemērota jūsu saturam. Izmantojot šos padomus un paņēmienus, jūs varat izveidot valdzinošus un neaizmirstamus Instagram stāstus, kas atstāj paliekošu iespaidu uz jūsu sekotājiem. Tāpēc uz priekšu, atbrīvojiet savu radošumu un ļaujiet mūzikai būt jūsu Instagram stāsta skaņu celiņam!

Diemžēl mūzikas uzlīme ir galvenā metode mūzikas pievienošanai jūsu Instagram stāstam. Lai gan ir alternatīvas lietotnes un metodes, tās var nepiedāvāt tādu pašu vienmērīgu integrāciju kā iebūvētā mūzikas funkcija.

Dziesmu pieejamība Instagram mūzikas bibliotēkā var atšķirties atkarībā no jūsu atrašanās vietas un licences līgumiem ar mūzikas izdevniecībām. Ja nevarat atrast konkrētu dziesmu, iespējams, tā nav licencēta lietošanai jūsu reģionā.

Jā, varat pievienot mūziku gan fotoattēliem, gan videoklipiem savā Instagram stāstā. Vienkārši izpildiet tās pašas darbības, kas minētas iepriekš, lai savam stāstam pievienotu mūzikas uzlīmi.