Cik sekotāju ir Ronaldu

Izveidots 25 februāris, 2024
Slavens Instagram, no kura mēs varam smelties iedvesmu

Fotoattēlu un video koplietošanas sociālajai platformai Instagram ir miljardiem aktīvu lietotāju visā pasaulē. Tās ietekme ir kļuvusi tik spēcīga, ka tā ir mainījusi veidu, kā cilvēki sazinās, sazinās un pat veic uzņēmējdarbību. Šīs platformas popularitāte ir izraisījusi sacīkstes starp slavenībām, sportistiem un ietekmētājiem, lai iegūtu vislielāko sekotāju skaitu, tādējādi nostiprinot viņu digitālo ietekmi.

Instagram valdīšana

Visvairāk sekots Instagram konts ir neviens cits kā pats Instagram. Sociālo mediju platformas oficiālajam kontam @instagram 2024. gadā ir satriecoši 651 miljons sekotāju. Konts galvenokārt reklamē populāru saturu visā vietnē, izceļot unikālas ziņas, ieviešot jaunas funkcijas un atzīmējot globālus notikumus.

Sporta ikonu dominēšana

Krištianu Ronaldu
Instagram visvairāk sekotās personas kronis tiek piešķirts Krištianu Ronaldu. Portugāļu futbolista, kurš visā pasaulē pazīstams ar savām izcilajām prasmēm un harizmu, kontā @cristiano ir iespaidīgs sekotāju skaits — 600 miljoni. Ronaldu profils sniedz faniem ieskatu viņa profesionālajā un personīgajā dzīvē, sākot no viņa elektrizējošajām izrādēm futbola laukumā līdz mirkļiem ārpus laukuma kopā ar ģimeni un draugiem.

Lionels Mesi
Netālu no Ronaldu ir Lionels Mesi, vēl viena futbola leģenda, kas ir uzkrājusi ievērojamu sekotāju skaitu vietnē Instagram. Mesi, argentīniešu futbolists, kuru atzīmēja ar savu izcilo spēli, viņa kontā @leomessi ir 482 miljoni sekotāju. Mesi profils ir piepildīts ar momentuzņēmumiem no viņa karjeras un ģimenes mirkļiem, ļaujot faniem ieskatīties viņa dzīvē laukumā un ārpus tā.

Sieviešu slavenību slava

Selēna Gomeza
Instagram visvairāk sekotās sievietes tituls pieder Selēnai Gomesai, amerikāņu dziedātājai un aktrisei, kuras kontā @selenagomez ir 427 miljoni sekotāju. Gomesa ne tikai dalās ar jaunumiem par saviem mūzikas un aktiermākslas projektiem, bet arī izmanto savu platformu, lai atbalstītu izpratni par garīgo veselību un citiem sociālajiem jautājumiem.

Kailija Dženere
Vēl viena sieviete, kas dominē Instagram, ir Kailija Dženere, realitātes televīzijas zvaigzne un uzņēmēja, kuras kontā @kyliejenner ir 398 miljoni sekotāju. Dženere izmanto savu Instagram, lai reklamētu savus skaistumkopšanas un kosmētikas uzņēmumus Kylie Cosmetics un Kylie Skin, kā arī dalītos ieskatos par savu personīgo dzīvi.

Izklaides milžu komanda

Dveins "The Rock" Džonsons
Slavenajam aktierim un bijušajam WWE čempionam Dveinam "The Rock" Džonsonam ir milzīgs Instagram sekotāju skaits — 388 miljoni viņa kontā @therock. Džonsona profils ir piepildīts ar treniņu video, motivējošiem citātiem un ieskatiem viņa filmu projektu aizkulisēs, radot priekšstatu par viņa daudzpusīgo karjeru.

Ariana Grande
Izslavētās amerikāņu dziedātājas un aktrises Arianas Grandes kontā @arianagrande ir 378 miljoni sekotāju. Grande dalās ar jaunumiem par savu mūziku, ievieto burvīgus sava suņa attēlus un savā Instagram kontā reklamē savu kosmētikas zīmolu REM Beauty.

Kardašjanas-Dženeres ietekme

Kima Kardašjana
Kima Kardašjana, realitātes televīzijas zvaigzne, kļuvusi par uzņēmēju un topošā juriste, viņas kontā @kimkardashian seko 363 miljonu apmērā. Kardašjana izmanto savu platformu, lai reklamētu savus daudzveidīgos biznesa pasākumus, tostarp viņas formas tērpu zīmolu Skims un skaistumkopšanas zīmolu KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Turpat aiz muguras seko Khloe Kardashian ar 298 miljoniem sekotāju viņas kontā @khloekardashian. Kardašjana, līdzīgi kā viņas māsas, izmanto savu kontu, lai reklamētu savus uzņēmumus un dalītos personīgajā pieredzē.

Instagram ikona

Popmūzikas un R&B dīvas

Bejonsē
Bejonsē, pasaulē izslavētās popmūzikas un R&B dziedātājas kontā @beyonce, Instagram seko 315 miljoni. Bejonsē kontā ir valdzinoši pašportreti, profesionālas fotogrāfijas no dažādām filmām un mūzikas video, piedāvājot faniem ieskatīties viņas daudzpusīgajā pasaulē.

Jaunākās Dženeres uzplaukums

Kendala Dženere
Pirmo desmitnieku noslēdz Kendala Dženere, modele un realitātes televīzijas zvaigzne, kuras sekotāju skaits ir 294 miljoni viņas kontā @kendalljenner. Dženere izmanto savu kontu, lai demonstrētu modelēšanas koncertus, personīgo dzīvi un sadarbību ar māsu Kailiju viņu kosmētikas līnijai.

Secinājums

Instagram, kas ir sociālo mediju spēks, ir ļāvis slavenībām un ietekmētājiem sazināties ar saviem faniem personīgā līmenī. Platforma joprojām ir cīņas lauks par popularitāti, un šie desmit konti ir vadošie. Būs interesanti redzēt, vai reitingi nākotnē mainīsies, ņemot vērā sociālo mediju popularitātes dinamisko raksturu.

Krištianu Ronaldu šobrīd Instagram ir vairāk nekā 300 miljoni sekotāju, padarot viņu par vienu no visvairāk sekotajām personām platformā.

Sievietes slavenības, piemēram, Bejonsē, Selēna Gomesa un Kailija Dženere, ir slavenas ar savu ievērojamo sekotāju skaitu un ietekmi vietnē Instagram.

Tādi faktori kā viņu talants, harizma, saistošs saturs, sadarbība ar zīmoliem un regulāri atjauninājumi veicina sieviešu slavenību slavu Instagram.