Kā saglabāt svītras pakalpojumā Snapchat: visaptverošs ceļvedis

Izveidots 27 septembris, 2024
svītra

Snapchat svītras ir viena no saistošākajām platformas piedāvātajām funkcijām, kas nodrošina lietotāju saziņu un veicina ikdienas mijiedarbību. Sērija, kas pazīstama arī kā "Snapstreak", sākas, kad divi draugi nosūta viens otram momentuzņēmumu (nevis tērzēšanas ziņojumu) 24 stundu laikā trīs dienas pēc kārtas. Pēc tam blakus drauga vārdam tiek parādīta liesmas emocijzīme, kas norāda uz sērijas sākumu. Kamēr abas puses turpinās sūtīt momentuzņēmumus katru dienu, sērija turpināsies un palielināsies skaitlis blakus liesmas emocijzīmei, parādot, cik ilgi sērija ir ilga. Svītras nav tikai ikdienas momentu saglabāšana. Tie rada sasnieguma un lojalitātes sajūtu draugu starpā, padarot to par vienu no visvairāk atkarību izraisošām funkcijām vietnē Snapchat. Daudzi lietotāji lepojas ar garām sērijām, un to pārtraukšana var justies kā būtisks zaudējums. Šajā rakstā mēs apskatīsim visu, kas jums jāzina, lai saglabātu svītras un maksimāli izmantotu šo jautro funkciju pakalpojumā Snapchat.

Kas ir Snapchat Streaks?

Snapchat svītras, kas pazīstamas arī kā "Snapstreaks", ir divu lietotāju konsekventas mijiedarbības attēlojums. Sērija sākas, kad jūs un draugs uzņemat viens otru (attēlus vai videoklipus) ik pēc 24 stundām trīs dienas pēc kārtas. Mērķis ir saglabāt sēriju, katru dienu apmainoties ar momentuzņēmumiem, un cipars blakus liesmas emocijzīmei norāda, cik dienas sērija ir bijusi aktīva. Ir svarīgi ņemt vērā, ka tērzēšana, videozvani un grupas momentuzņēmumi netiek ņemti vērā, lai saglabātu svītras.

Kāpēc Snapchat svītras ir svarīgas?

Svītras ir kļuvušas par galveno sociālās mijiedarbības daļu pakalpojumā Snapchat. Daudziem lietotājiem tie simbolizē pastāvīgu saikni ar draugiem. Tās ir ne tikai jautras iezīmes, bet arī personīgās apņemšanās, lojalitātes un bieži vien draugu savstarpējās konkurences atspoguļojums, lai saglabātu garākos panākumus. Turklāt svītras sniedz lietotājiem iemeslu atvērt lietotni katru dienu, tādējādi veicinot biežāku iesaisti platformā. Daži lietotāji pat uzstāda personīgos rekordus par garākajām sērijām, kas var sasniegt tūkstošiem dienu.

Kā saglabāt Snapchat svītras

Lai saglabātu sēriju, jums 24 stundu laikā jānosūta momentuzņēmums savam draugam, un viņam tas ir jānosūta atpakaļ. Tas var šķist vienkārši, taču dzīve var kļūt aizņemta, un to ir viegli aizmirst. Lai izvairītos no sēriju pārtraukšanas, daudzi lietotāji iestata atgādinājumus vai nosaka dienas laiku, lai nosūtītu momentuzņēmumus. Turklāt, ja jūs kādreiz uztraucaties, ka sērija varētu beigties, Snapchat parādīs taimeri (smilšu pulksteņa emocijzīmes) blakus jūsu drauga vārdam, kad 24 stundu logs ir gandrīz aizvērts, atgādinot, ka ir jānoņem draugs, pirms nav par vēlu.

Kas notiek, kad zaudējat sēriju?

Snapchat sērijas zaudēšana var būt apgrūtinoša pieredze, īpaši lietotājiem, kuri to ir saglabājuši ilgu laiku. Ja abām pusēm neizdodas nosūtīt momentuzņēmumu 24 stundu laikā, sērija beidzas un liesmas emocijzīmes pazūd. Diemžēl nav iespējams atgūt sēriju, kad tā ir zaudēta. Tomēr, ja sērija beidzās tehniskas kļūmes dēļ, lietotāji var sazināties ar Snapchat atbalstu, un dažos gadījumos viņi var atjaunot sēriju. Bet tas nav garantēts.

Secinājums

Snapchat svītras ir kļuvušas par vairāk nekā tikai jautru funkciju — tās ir veids, kā uzturēt saikni ar draugiem un platformā veidot noturīgus sociālos sakarus. Izprotot konsekvences nozīmi un ievērojot dažus vienkāršus padomus, jūs varat saglabāt savas svītras tik ilgi, cik vēlaties. Lai gan sērijas zaudēšana var šķist neveiksme, pati pieredze veicina lielāku mijiedarbību un iesaistīšanos, un tieši to Snapchat cenšas veicināt. Neatkarīgi no tā, vai jūs tikko sākat sēriju vai saglabājat sēriju simtiem dienu, svītras ir jautrs veids, kā palikt aktīvam un sazināties pakalpojumā Snapchat.

svītra

Ja kāds 24 stundu laikā aizmirsīs nosūtīt momentuzņēmumu, svītra pārtrūks un liesmas emocijzīmes pazudīs. Jūs nevarat atgūt sēriju, ja nesazināsieties ar Snapchat atbalsta dienestu, un tikai dažos gadījumos viņi to atjaunos.

Lai neaizmirstu nosūtīt momentuzņēmumu, varat izmantot emocijzīmju svītru indikatoru un iestatīt ikdienas atgādinājumus. Snapchat rāda arī smilšu pulksteņa emocijzīmes, kad sērija drīz beigsies, atgādinot, ka jānosūta momentuzņēmums, pirms iztek laiks.

Nē, tikai momentuzņēmumi (attēli vai videoklipi), ar kuriem apmainās divi lietotāji, tiek ņemti vērā, lai saglabātu sēriju. Tērzēšana, videozvani un grupas momentuzņēmumi neveicina sēriju saglabāšanu.