Visvairāk seko tiktok konti

Izveidots 28 februāris, 2024
Tiktok lietotāji

TikTok, video koplietošanas sociālo mediju gigants, turpina dominēt digitālajā vidē, un tam ir vairāk nekā miljards aktīvo lietotāju visā pasaulē. Platformas straujo slavas pieaugumu var saistīt ar tās unikālo lietotāju ģenerētā satura, vīrusu tendenču un ļoti personalizēto algoritmu, kas piesaista lietotājus stundām ilgi. Šajā rakstā mēs iedziļināsimies 2024. gada visvairāk sekotajos TikTok kontos, atklājot to panākumu noslēpumus un izpētot satura klāstu, kas šos veidotājus ir pamudinājis uz globālu zvaigzni.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Mūsu saraksta augšgalā ar satriecošu sekotāju skaitu, kas pārsniedz 161 miljonu, ir Khabane Lame. Plaši pazīstams ar savu TikTok rokturi @khaby.lame, šis Senegālā dzimušais, Itālijā dzīvojošais satura veidotājs ir ieguvis slavu ar bezvārdu, tomēr smieklīgi efektīvo pārāk sarežģīto “dzīvības uzlaušanas” videoklipu noņemšanu. Lame straujo pacelšanos uz TikTok augstāko vietu izraisīja viņa nepretenciozais, ikviena pievilcības spēks un viņa spēja izsmieties par dzīves absurdiem ar neparastu sejas izteiksmi.

2. Čārlijs D'Amelio (@charlidamelio)

Cieši aiz Lame ir iepriekšējais titula īpašnieks Čārli D'Amelio ar vairāk nekā 152 miljoniem sekotāju. Slavenā kā TikTok karaliene, D'Amelio dejotprasme kopā ar viņas infekciozo personību ir padarījusi viņu par iecienītu vārdu platformas lietotāju vidū. Neskatoties uz to, ka D'Amelio zaudēja savu pirmo vietu Lamei, viņa joprojām ir viena no platformas ietekmīgākajām personām, kas savā saturā ir ieguvusi miljardu skatījumu un atzīmju Patīk.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Trešā mūsu sarakstā ir Bella Poarka, filipīniešu izcelsmes amerikāniete TikTok, kas ir piesaistījusi milzīgu sekotāju skaitu - vairāk nekā 93,8 miljonus sekotāju. Poarka ieguva slavu ar saviem hipnotiskajiem, galvu skārušajiem lūpu sinhronizācijas videoklipiem, gada laikā pēc pievienošanās platformai izpelnoties “visvairāk patika” TikTok videoklipa titulu.

4. MrBeast (@mrbeast)

Džimijs 'MrBeast' Donaldsons, kas pazīstams ar saviem grandiozajiem filantropiskajiem žestiem un prātam neaptveramajiem izaicinājumiem, ir veiksmīgi pārveidojis savu YouTube slavu TikTok platformā. Ar vairāk nekā 93,4 miljoniem sekotāju MrBeast ir viens no platformas visstraujāk augošajiem kontiem, piedāvājot YouTube izaicinājumu nelielas versijas un piedalās vīrusu tendencēs.

5. Addison Ree (@addisonraee)

Addison Ree, vislabāk pazīstama ar savām deju horeogrāfijām, ieņem piekto vietu ar vairāk nekā 88,6 miljoniem sekotāju. Viņas popularitāte TikTok ir izplatījusies arī citās platformās, kas noveda pie sadarbības ar augsta līmeņa zīmoliem un uzstāšanās populāros TV šovos.

Tiktok aug

6. Zaks Kings (@zachking)

Zaks Kings, interneta personība un iluzionists, vietnē TikTok ir piesaistījis vairāk nekā 81,1 miljona sekotāju uzmanību. Kinga saturs, kas ir pazīstams ar saviem “burvju vīnogulājiem”, ir burvju, ilūziju un gudru rediģēšanas paņēmienu apvienojums, padarot viņu par vienu no unikālākajiem platformas veidotājiem.

7. Kimberlija Loaiza (@kimberly.loaiza)

Septītajā pozīcijā atrodas meksikāņu dziedātāja un vlogere Kimberlija Loaiza ar vairāk nekā 80,9 miljoniem sekotāju. Loaiza, kas pazīstama ar saviem jaudīgajiem videoklipiem un salīdzināmo saturu, ir kļuvusi par spāniski runājošo TikTok kopienas iecienītu personu.

8. TikTok (@tiktok)

Ironiski, oficiālais TikTok konts atrodas astotajā vietā ar vairāk nekā 79 miljoniem sekotāju. Konts ir pazīstams ar satura veidotāju demonstrēšanu, platformas atjauninājumu kopīgošanu un populāru atsauces un izaicinājumu reklamēšanu.

9. Buraks Özdemirs (@cznburak)

Buraks Özdemirs (@cznburak)
Buraks Özdemirs, labāk pazīstams kā Cznburak vietnē TikTok, ir turku šefpavārs, kurš ir uzkrājis vairāk nekā 74,7 miljonus sekotāju. Özdemira kulinārijas izstrādājumi, kas ir lielāki par dzīvi, un viņa infekciozais smaids ir padarījuši viņu par globālu interneta sensāciju.

10. Dveins “The Rock” Džonsons (@therock)
Holivudas superzvaigzne Dveins “The Rock” Džonsons noslēdz labāko desmitnieku ar vairāk nekā 74,2 miljoniem sekotāju. Džonsona TikTok saturs ietver treniņu rutīnas, aizkulišu videoklipus un viņa raksturīgo motivējošā satura zīmolu.

Goda raksti
Ievērojami pieminējumi ārpus top 10 ir Diksija D'Amelio (@dixiedamelio) ar 56,4 miljoniem sekotāju, Džeisons Derulo (@jasonderulo) ar 58 miljoniem sekotāju un Selēna Gomesa (@selenagomez) ar 58,9 miljoniem sekotāju.

Secinājums

TikTok turpina attīstīties un paplašināt savu globālo sasniedzamību, platformas visvairāk sekoto kontu saraksts pastāvīgi mainās. No dejotājiem un komiķiem līdz šefpavāriem un Holivudas superzvaigznēm TikTok joprojām ir daudzveidīga un radoša satura palaišanas vieta, piesaistot miljoniem sekotāju no visas pasaules.

Neatkarīgi no tā, vai esat zīmols, kas vēlas sadarboties ar ietekmētājiem, vai lietotājs, kas vēlas sekot jaunākajām tendencēm, sekojot līdzi visvairāk sekotajiem TikTok kontiem, varat sniegt vērtīgu ieskatu par satura veidiem, kas rezonē ar auditoriju visā pasaulē.

Saskaņā ar jaunākajiem datiem Čārlija D'Amelio ir ieguvusi titulu ar miljoniem sekotāju, kas ir pazīstama ar saviem saistošajiem deju un lūpu sinhronizācijas videoklipiem, kas rezonē ar plašu auditoriju.

Saturs ir ļoti atšķirīgs, taču tas bieži ietver deju izaicinājumus, komēdijas skices, lūpu sinhronizāciju ar populārām dziesmām, DIY pamācības un dzīvesstila vlogus. Katrs veidotājs platformā ienes savu unikālo stilu.

Galvenais ir konsekvence, autentiskums un iesaistīšanās. Izveidojiet saturu, kas rezonē ar jūsu auditoriju, iesaistieties citu lietotāju saturā, sadarbojieties ar ietekmētājiem, izmantojiet populāras atsauces un optimizējiet savu profilu, lai nodrošinātu maksimālu redzamību. Tas prasa laiku un centību, taču ar pareizo pieeju jūs varat nepārtraukti palielināt savu sekotāju skaitu.